Ve čtvrtek 2.4. se sešli lyžaři v krásném Krkonošském prostředí Velké Úpy v hotelu Hela, který přímo sousedí se sjezdovkou, která má krásných 1500m a 350m převýšení. Ze skoro jarního počasí, jsme přijeli do pohádkové zimy. Napadlo zde během dvou dnů skoro půl metru sněhu a podmínky na lyžování byly úžasné. V pátek ráno všechny přivítalo sluníčko a na sjezdovce luxusní manžestr. Po pár volných jízdách jsme trénovali ve štětinách.

Druhý den bylo vidět jak se všichni zlepšili. Užívali jsme si freeride jízdy v prašanu, pracovali na odstranění chyb a zdokonalovali jízdu na hranách. Sobotní večer jsme se věnovali plnění úkolů, které vedly k získání vstupenky na večerní tombolu. Jelikož jsme všichni sportovci, tak to byly úkoly sportovní a tombola byla skvělá.

V neděli dopoledne byl trénink opět zaměřen na jízdu v pevných obloucích. Odpoledne jsme všichni vyrazili do Krakonošova a pak na bowling. Večer jsme pak zhodnotili naši lyžařskou sezónu, výsledky na deaf cupu a trošku nastínily plán na další sezónu. Všichni si odnesli domů hodnotné odměny za jejich snahu.

Pondělní velikonoční ráno nás opět vítalo slunečné počasí a upravený svah jako všechny předešlé dny a velmi málo lidí. Za těchto skvělých podmínek, jako jsme nyní měli se technicky všichni hodně posunuli dopředu.

Účastníci:

Stela Skýpalová, Marcela Procházková, Zuzana Lesse, Martin Novák, Radoslav Šťastný, Filip Kratochvíl

Nyní již lyže ukládáme a těšíme se na další soustředění v létě na Lipně.

Velký dík rodičům dětí, kteří je podporují a věnovali dětem dárky za jejich snahu.

DSC_0411 DSC_0379 DSC_0514 DSC_0594

Print Friendly, PDF & Email