ZÚČASTNILI SE:

Zuzana Lesse, Matěj Ponocný,Marcela Procházková, Dominik Klčo, Radoslav Šťastný a za 1.PSKN Filip Kratochvíl, pod vedením p.Procházkové

13.2. SG a COMBI

Na tento závod jsme na start postavili Marcelu a Dominika. Trať byla postavená velmi pěkně a zajímavě. Chvíli se jelo z prudkého kopce, ale chvíli se závodníci dostali na rovinu. Byla to otázka zkušeností s terénem trati. Naši závodníci se s tím docela dobře poprali, i když to mohlo být určitě lepší. Oba hodně času ztratili právě na rovince. Takto členitá trať byla postavená i následující dny na závody. Marcela si vybojovala 3. místo v juniorech v SG i v Combi. Dominik jel tento závod poprvé. Odpoledne jsme všichni společně měli trénink ve volných jízdách doplněný o cvičení. Měli jsem skvělé podmínky a tak jsme 2 hodiny věnovali práci s těžištěm a koordinaci.

14.2. GS

Tento den se již všichni závodníci zúčastnili závodu. Opět jak již bylo zmíněno se jela podobná trať jako SG v členitém terénu. Poprali se s tím všichni naprosto perfektně a dojeli úspěšně do cíle i se skvělým časem. Závod se jel na 2. kola

Děti holky:

1. místo Zuzana Lesse

Děti kluci:

1. místo Matěj Ponocný

2. místo Filip Kratochvíl

3. místo Radoslav Šťastný

Juniorky: 3 místo Marcela Procházková

Junioři: 7. místo Dominik Klčo,

V tomto závodu byl poznat včerejší trénink a opravdu se dařilo, ikdyž ne všem, což byla velká škoda. Odpoledne jsme opět využili skvělých podmínek pro trénink a věnovali se práci s obloukem.

15.2. SL

Všichni závodníci se zase postavili na start. Závod se jel na 2. kola a děti jej zvládli s přehledem.

Děti holky:

1. místo Zuzana Lesse

Děti kluci:

1. místo Matěj Ponocný

2. místo Radoslav Šťastný

Juniorky: 3 místo Marcela Procházková

Junioři: 7. místo Dominik Klčo,

V tomto závodě se na trati nedařilo Filipovi a závod nedojel.

Velká pochvala patří všem závodníkům, zvládli náročnost terénu, poprali se s tím, nevzdali se a těší se na další kolo závodu. Toto kolo se nedařilo Marcele zajet stejné nebo podobné časy jako v minulém kole v Německu a nechat za sebou spoustu závodnic, což ji velmi mrzelo, ale i nás. Budeme jí držet všichni pěsti, aby se nám dostala opět do formy. Zuzana potvrdila své skvělé výsledky a opět za sebou nechala kluky.

Celkově jsme na 9. místě mezi kluby, které se závodů zúčastnili.

Držte nám pěsti ve Švýcarsku…………

kluci foto deaf maci zuz

Print Friendly, PDF & Email