Poslední ze čtyř prvních lig regionu střední a jižní Morava, skupina STŘED B měla svůj 1. HD stanoven na sobotu, 19.9.2015. Již to vypadalo, že všechny 1. ligy se nakonec rozjedou tak, jak bylo domluveno, ale bohužel, nebylo tomu tak. Do olomoucké Šantovky se nedostavil Bajakap, což se samozřejmě nelíbilo jak organizátorovi, tak i ostatním zúčastněným týmům…

Ale ty mančafty, které dorazily, svedly mezi sebou zajímavé zápasy. Po 1. HD se na čele usadil jeden z favoritů, CarCiton – Limit (23 bodů), který ztratil pouhé 2 bodíky a rázně si tak říká o finálovou skupinu. Matrix (17 bodů), již zažil lepší hrací dny, ale pánové jistě ještě lídra skupiny proženou. SK Skivelo (14 bodů) zvládl svou premiéru v ABL slušně a to samé se dá říci o BO-IMPORTu (13 bodů). Bude to ještě hodně zajímavé, které 2 týmy postoupí do skupiny o TITUL. Bo ulíci (8 bodů) již mají bodovou ztrátu, ale jistě se s touto situací jen tak nesmíří.

Nejužitečnějším hráčem nebo spíše hráčkou byla bez ztráty kytičky Jana Lébrová (CarCiton – Limit). Hráčem s nejlepším průměrem 195,60 se stal Miroslav Janošec ml. (SK Skivelo) a hráčkou s průměrem 181,75 Vlasta Žeravová (BO-IMPORT).

2. HD sk. STŘED B přivítá Bowland Šantovka opět v sobotu a to 10. října 2015.

Výsledky 1.hrací den – 19.9.2015

Print Friendly, PDF & Email