dsc09097Dne 13.6.2009 y oddílu cyklo závodili 4 bikeři v Rožnově pod Radhoštem. Zde se konal seriál GALAXY SERIE, závod PETYŠA nabízel 2 trasy – 30 km nebo 58 km s převýšením 1840 metrů. Papas, biker Roman a Julo přihlásili na náročnou trasu, taky jsme soutěžili v kategorii TEAM. Konvička vybral kratší trasu, protože je moc mladej cyklista a také měl nové kolo.

 

 

 

Ten závod vlastně nabízel dva dlouhé kopce, první měl kolem 13 km, druhý asi 15 km. Bikera Romana potkalo neštestí u 18.kilometru, sám se podcenil, při sjezdu ve velké rychlosti ztratil stopu a vyboural se. Biker Roman měl odřené levé stehno, roztrhané kalhoty, měl velké štestí, že mohl pokračovat do cíle ale s krvacející nohou !. Julo v polovině trasy vyjel mimo trasu, asi nějak musel šlapat navíc 6 km ale dokázal se dostat zpět na správnou trasu, což mu bylo trošku pozdě, skončil slusně celkově 39., v kategorii 11.. Papas měl technický problém s vidlici, unikl jí vzduch – přetsala pérovat, omezila mu jízda ve sjezdu. Papasovi později bolely ruce, ramena díky nefunkční vidlici.

Náš tým skončil v kategorii “TEAM” 6.místo, měl ztrátu na vítěze necelou hodinu. Papas skončil jako celkově 41. v kategorii 13. Biker Roman dojel jako 67., v kategorii 30.

Těd momentálně biker Roman se lečí s nohou, zatím nepřestane trénovat na švihu, mu stále bolí stehno, jinak je mu dobře, brzy bude zdráv! Smích

Výsledky

Print Friendly, PDF & Email