V sobotu 4.3.2017 nám v olomoucké Šantovce proběhl 2. HD 1. ligy STŘED. Jak se již donesla informace na denní světlo, Honza Spáčil buduje nový mladý tým v 2. lize STŘED. Právem se tedy očekávalo, jak si s touto situací poradí Mladé pušky – Killer Shot. Nutno říci, že kvalita těchto tří mladíku je na opravdu té nejvyšší úrovni a pouze ostřílený borci z Matrixu dokáží s nimi nejen držet krok, ale ve vzájemných soubojích ještě dokáží mističku vah převážit na svou stranu. Opět tyto dva týmy předvedly s ostatními týmy hru kočky s myší a v podstatě pro Matrix a Killer Shot začíná soutěž o body ve vzájemeném zápase. Tentokrát se sešli v posledním zápase kola a opět zvítězil Matrix (48 bodů). Těsně, ale přece. Proto je Killer Shot (46 bodů) v tuto chvíli druhý.

A pak je tedy opravdový boj 1. ligy. Hraje se o hodně. O postup do skupiny o Titul. Právo účasti bude mít jistý pouze tým na 3. místě. Ten, který skončí na 4. místě pak svede souboj na dálku se 4. týmem skupiny JIH. Ještě po odehraných prvních dvou dnešních zápasech by si na CNC Produkt B (28,5 bodu) nikdo nevsadil ani zlámanou grešli. Krčil se na předposledním místě, ale šňůra 4 výher v radě jej vyhoupla na průběžné 3. místo. O to se v posledním zápase střetlo právě CNC s Car-Citon Limitem (27 bodů), kterého porážka od CNC odsunula na prozatím průběžné 4. místo. Další v boji o postupové místo je BO Litovel (24 bodů), jenž střídal lepší okamžiky s horšími, ale bodový odstup je minimální. To samé se dá řici o Boulících (22 bodů), kteří také ještě nemusí skládat zbraně. Pro SK Skivelo (14,5 bodu) je situace již horší. Po polovině základní části je tento bodový rozddíl již celkem značný. Ale uvidíme, jak dopadnou boje 3. HD v Blansku.

Hráčem kola se zcela po právu stal Jirka Hromek (Matrix). Spolu s dalšími třemi hráči (Honza Tříska, Petr Roubalík a Tadeáš Salaquarda) získal 5 bodů, zahrál nejvyšší průměr dne – 222,00 bodu a patří mu i nejvyšší nához – 269 bodů. Mezi ženami mám změnu. Tentokrát kralovala Svaťka Štýbnarová (BO Litovel). 4 vyhrané zápasy, průměr 178,67 bodu a nejvyšší ženský nához – 220 bodů. Nejvyšší týmovou hru předvedl Matrix671 bodů.

2. HD je to vše a zbývá poslední a důležitá informace. K 3. HD se skupina 1. ligy STŘED přesouvá do Blanska a hraje se ve čtvrtek 6.4.2017 od 18:00 hodin.

výsledky 2.hrací den – 4.3.2017

Print Friendly, PDF & Email