dse_32769Dne 18.7. se biker Roman moc těšil na domácí závod ” Přes tři vrchy “, kde dobře zná krajinu i terén. Biker se přihlásil na kratší 50 km, který nabízel pouze 2 vrchy (Křemesník, Čerínek – sjezdovka). Kdo chtěl zdolat 3 vrchy, musel by šlapat víc – 85 km. Ten den počasí nědelalo radost nikomu, protože neustále pršelo, bylo jen 13 – 14 °C i když u nás včera v pátek bylo úmorné vedro 30°C.  Biker Roman se postavil na popředí místo na startu, což se mu později vyplatilo. Na závodě byly moc naročné podmínky díky počasí, což bikera stálo moc sil. Neustále se držel v balíku bikeru asi kolem 20 místa. Najednou mu nebrzdilo kolo, musel zpomalit ve sjezdu, pak doháněl ztrátu na rovině nebo do kopce. Nakonec bikera potkal defekt asi 1 km pred koncem, ale dojel do cíle.
Pro bikera Romana to byl zatím nejnáročnější závod a to kvůli počasí, byl moc rád, že mu výborně sloužily pláště GEAX SAGUARO TNT – měl ideální tlak vzduchu pláště –  to nejvíc rozhodlo pro super umístění.
Biker Roman dojel celkově jako 26., v kategorii 8. Biker Roman se těší na příští závod ve Chrudimi, kde budou hned po startu dlouhé schody Cool.
Výsledky Zaznám od TV R1 VYSOČINA

Print Friendly, PDF & Email