Náš klub uspořádal ve spolupráci s TJ Tesla Brno 7. kolo Českého poháru neslyšících v orientačním běhu, které proběhlo v neděli 3. října 2021 v Brně – Bystrci. Běhalo se na mapě U křivé borovice a na programu byla krátká trať (middle) v listnatém a smíšeném lese s velkým převýšením a s hustou sítí komunikací, místy byly vegetační nebo terénní detaily. Závod proběhl bez zranění a bez protestů.
 
V ženách zaběhla nejrychleji Marie Pangrácová (Olympia Praha) a hned za ní skončily naše závodnice Anna Pangrácová a Lenka Hornová. V mužích se s tratí nejlépe vyrovnal Jan Semerád, úspěch SKIVELO potvrdil druhým místem Josef Procházka. Marek Spilka obsadil pátou pozici a Jaroslav Vondrouš skončil na sedmé příčce.
 
V rámci 7. kola ČPN bylo i soustředění pro nováčky. V sobotu proběhl veřejný závod na klasické trati (long) a večer byla teoretická přednáška o orientačním běhu včetně praktické ukázky práce s buzolou a mapou. Rádi bychom poděkovali Centru denních služeb pro sluchově postižené ve Vodově v Brně za poskytnutí ubytování a sálu na přednášku pro naše sportovce.
 
Print Friendly, PDF & Email