Soustředění proběhlo 19-26.7.2014 v Lednici

Zúčastnilo se ho celkem 6 dětí, z toho 4 členové SK Skivelo a 2 členové jiného klubu.

Během týdne jsme měli náročné počasí, které si s námi i trochu pohrálo. Drželi jsme se pevně daného plánu a vše co jsem naplánovala jsme skutečně absolvovali. Vzhledem k hroznému vedru jsme jeden den trochu pozměnili na dva výjezdy na kole s polední pauzou, ale jinak bylo vše dle plánu, naopak jsme i něco přidali. Jen plavecký trénink nám nevyšel.

Každý den ráno byl v 7 hod budíček, 7.30 rozcvička – tu měl každý den někdo jiný. V 8 hod snídaně a ihned po snídani byl plán dne.

Neděle byla dopoledne v rytmu kol, kdy jsme vyjeli na 28km vyjížďku. Po obědě jsme chtěli vyrazit na koupání do Břeclavi, ale tam byl zavřen krytý bazén a vzhledem k natřískanému koupališti jsme raději zvolili vodní nádrž poblíž Lednice. Tak jsme měli v nohách opět 23km. Po večeři byl na programu twister.

Pondělí ráno již opět hodně pražilo slunce a tak trénink byl trochu kratší jen 1,5 hod, ale i tak jsme byli ko. Po obědě následoval trénink na in-linech-koordinace, vyjížďka, slalom. Večer pak vybíjená.

Úterý hned po snídani jsme vyjeli na delší trasu na kola, která vedla do Mikulova, Klentnici a Pavlov, kde byla přestávka na oběd. Poté opět cesta zpět do Lednice. Tato trasa již byla trochu náročnější, ale opět všichni zvládli a kupodivu i večer měli energii po 54km. Po večeři nám pršelo a tak jsme měli závody na chůdách.

Středa se nesla ve jménu odpočinkového dne. Po krátkém tréninku jsme se koňským povozem vydali zámeckým parkem k Minaretu a odsud pěšky k zámku. Opět nám velmi přálo sluníčko. Pak přišel hrozný déšť a tak jsme vyrazili na bowling. Večer pokračoval odpočinkově a tvořili jsme překrásné trička.

Čtvrtek byla opět kola a delší trasa při které jsme navštívili bunkr, čapí osadu a vzhledem k velmi špatně značené trase i skoro slovensko, ale úspěšně jsme se vrátili zpět s tím, že máme v nohách našlapáno 58km. Zaslouženě jsme si udělali táborák a opekli špekáčky neboli buřty a se zbytky sil ještě hráli míčové hry.

Pátek byl dopolední trénink a po obědě in-li brusle. Večer pak volejbal.

Sobota byl dopolední trénink a opět in-liny, oběd a pak návrat domů.

Celkem jsme ujeli na kolech za 3 dny 163km, na in-linech za 4 dny 7,5 km, nachodili10km a trénovali 5,5hodiny.

Myslím si, že to byl úžasný výkon a hlavně to všichni zvládli.

letnsoustednLednice2014324letnsoustednLednice2014234letnsoustednLednice2014216letnsoustednLednice2014181letnsoustednLednice2014158letnsoustednLednice201456letnsoustednLednice201467letnsoustednLednice201494

Print Friendly, PDF & Email