Capek_2.CMTJan Čapek, člen SK SKIVELO neslyšících Olomouc, se v plné formě ukázal v závodě horských kol  Cyklomaraton tour v Liberci ve čtvrtek 8. května. Ve své kategorii na trati v délce 54 km skončil na výborném 2. místě z 220 účastníků kategorie M40. V tomto závodě se také zúčastnil náš člen Jiří Procházka, který absolvoval kratší trasu v délce 27km a skončil na 20. místě ve své kategorii.  Čapek i v silné konkurenci, která se sešla na startovním poli, ukázal, že patří mezi nejlepší. O dva dny později v sobotu 10. května se  Jan Čapek zúčastnil dalšího známého MTB maratonu Kolo Pro Život v Mladé Boleslavi.  Na trati dlouhé 56 km dojel ve své kategorii jako osmý, což je taký velmi dobrý výsledek s ohledem na to, že absolvoval dva dny předtím závod.

Výsledky:http://sport-base.cz/vysledky/2014/

Studynka-Rusavska50David Studýnka, jako další člen SKIVELA se v sobotní den aktivně zúčastníl známého MTB závodu Mamut Bike v Přerově. Zvolil si trasu v délce 55km, na které dojel na výborném 6 místě v kategorii a absolutně se umístil na 12. pořadí z celkové účasti 200 závodníků.

Výsledkyhttp://sport-base.cz/vysledky/2014/

 

Dohnal_XCDalší člen SK SKIVELA Roman Dohnal ve čtvrtek 8. května aktivně závodil. Zúčastnil se třetího ročníku závodu O Štramberského krále ve Lhotce u Mrákotína. Závod horských kol XCO MTB  dokončil na pěkném 8. místě.

Výsledkyhttp://www.eurofoam-sport.com/data/File/2014/

Print Friendly, PDF & Email